Maxime Meiland op vakantie

ByPeter De Smedt

27 juli 2024
Foto: Wessel De Groot

Maxime Meiland heeft afgelopen week wat tijd genomen voor haar gezin. Samen met haar man Leroy en de kinderen trok zij naar onze zuiderburen. Het gezin van Maxime Meiland genoot van enkele daagjes weg en ging Plopsaland De Panne verkennen. Het pretpark nabij de Franse grens heeft een prachtig hotel en daar werd er ook overnacht.

Het pretpark op maat van de kinderen ligt op het domein van het vroegere Meli Park. Studio 100 kocht het pretpark meer dan 25 jaar geleden en maakte er een prachtig pretpark van, bijna volledig in functie van Studio 100. Zo loopt je er onder andere Bumba en Kabouter Plop tegen het lijf en kan je deze zomer gratis genieten van de Samson & Marie Show.

Wees maar zeker dat Claire en Vivé, de kinderen van Maxime en Leroy, genoten hebben. En Maxime en Leroy zelf? Ook uiteraard. Want als de kinderen blij zijn, dan zijn mama en papa dat ook.

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *