Edsilia Rombley: “We gaan voor het hele plaatje”

ByPeter De Smedt

6 augustus 2024
Foto: Goddeau.com

Muziek maakt een belangrijk onderdeel uit van het leven van Edsilia Rombley en haar man Tjeerd Oosterhuis. Maar er is natuurlijk meer in het leven dan muziek alleen. Het is ook hun werk en daar kan je geen 24u per dag mee bezig zijn.

“We kunnen dat ook makkelijk naast ons neerleggen. Dan gaan de gesprekken heel ergens anders over. Vaak over familie. Want dat is ook wie we zijn. We zijn allebei hel erg op de familie gericht”, zegt ze in Story.

Volgend jaar is het koppel 25 jaar samen en in september 18 jaar getrouwd. En hun huwelijksdag die willen ze graag nog een keertje overdoen. Zij willen het heel graag nog een keertje overdoen zodat hun dochters er dit keer ook bij kunnen zijn.

“Ik zou zo graag trouwfoto’s willen waarop we met onze dochters staan. Na juni volgend jaar zou er tijd zijn om opnieuw te trouwen. En liefst ook weer in Amsterdam. Hoe mooi is het wanneer je in het bijzijn van je kinderen je trouwgeloftes kunt uitspreken. Dan zijn zij onze getuigen. Tjeerd draagt dan een mooi pak, en ik en de meisjes een prachtige jurk. We gaan voor het hele plaatje.”

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *