Zorgen ten huize Hazes

ByPeter De Smedt

17 september 2024
Foto: Showcomm.be

Monique Westenberg, de geliefde van zanger André Hazes en moeder van z’n zoontje Dré, heeft werd het slachtoffer van een zwaar auto-ongeluk. Dat schrijft Weekend. Aan dat voorval heeft ze ook, letterlijk, de nodige littekens overgehouden.

En dat zien mensen, weet Monique: “Ik kreeg onlangs veel vragen over hoe ik aan de littekens op mijn neus kom”, vertelt ze. “Ik had toen een filmpje opgenomen zonder filter en wellicht zie je ze dan wat beter.” Nochtans dateert het ongeval zelf al van best lang geleden.

“Ik heb ongeveer veertien jaar geleden een auto-ongeluk gehad”, zegt Monique daar over. “Ik stapte net bij iemand in, had mijn gordel nog niet om en… boem! Mijn neus verbrijzeld en glas in mijn gezicht. Dus vandaar die littekens”, duidt Monique.

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *