Nick Schilder opnieuw getrouwd!

ByPeter De Smedt

18 september 2024
Foto: Goddeau.com

Het was afgelopen week feest ten huize Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten.  De twee trouwden in 2016, nu acht jaar geleden. Toen was het gezin Schilder nog niet compleet.

“Elke keer als Jackie, in onze slaapkamer, langs onze trouwfoto loopt, vraagt ze: ‘waar was ik toen?’ Als wij haar vertellen dat ze toen nog niet was geboren, zegt ze steevast: ‘dan moet het opnieuw!’”, schreef Kirsten op Instagram.

Ja, Jacky werd pas in 2017 geboren en heeft het huwelijk van haar ouders nooit meegemaakt. “Speciaal voor Jackie, en ook omdat Nikki & Julian het zo bewuster mee kunnen maken, hebben we in het bijzijn van onze familie een kleine ceremonie gehouden en daarna foto’s gemaakt. (Ook omdat ik het zelf stiekem wel erg leuk vond en Nick natúúrlijk ook.) Met Nikki, Julian én Jackie.”, glundert Kirsten.

Geef nu toe, dat zouden we eigenlijk toch allemaal moeten doen?

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *