Thijs Römer moet noodgedwongen verhuizen

ByPeter De Smedt

29 september 2024
Foto: VTM

De situatie rond het grensoverschrijdend gedrag van Thijs Römer hebben de acteur geen goed gedaan. Zijn carrière als acteur lijkt voorgoed voorbij te zijn, net als zijn relatie met Ugone de Jongh.

Gelukkig krijgt hij wel nog steun van zijn ex-vrouw Katja Schuurman en zijn dochter Sammie. Katja heeft enorm veel voor Sammie gedaan, zeker om ervoor te zorgen dat zij niet onder de situatie zou lijden.

“Ik zal alles doen dat in mijn macht ligt om bij te blijven dragen aan een zo normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en dochter”, citeert Party Katja.

Gelukkig heeft Thijs dat om zich aan vast te houden, want hij kreeg recent ook het nieuws dat hij zijn woning in Zuiderwoude moet verlaten. Een plek waar hij toch jarenlang heeft gewoond.

Het is een huurhuis en de eigenaar heeft besloten om het huis te koop te zetten voor zo’n 799.000 euro. Dat bedrag zelf ophoesten zal voor Thijs moeilijk zijn en dus is er geen andere optie dan op zoek te gaan naar een nieuwe woonplaats en een nieuwe start te maken.

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *