Lee Towers: “Daar is nooit iemand van doodgegaan”

ByPeter De Smedt

9 oktober 2024
Foto: Showcomm.be

Lee Towers weet wat het is om arm te zien, maar als artiest weet hij ook wat het is om veel geld te hebben. Het contrast tussen de twee werelden kan niet groter zijn.

“Op zich ging dat best geleidelijk. Ik ben ook nog heel lang als onderhoudsmonteur in de haven blijven werken. Want het spreekwoord zegt: Je moet nooit oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt”, zegt Lee in Story.

Lee weet wat het is om hard te werken. Aan het begin van zijn relatie met Laura had hij drie baantjes. Hij werkte in de haven, werkte ook als dakdekker en hij trad op als zanger.

“Van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan. Geleidelijk verminderde ik van vijf naar twee dagen, maar de twee dagen dat ik nog werkte was ik vooral bezig om van iedereen allerlei vragen te beantwoorden. Iedereen gunde me het succes en wilde het naadje van de kous weten.”

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *