Danny de Munk: “Ik ben daarin voorzichtig geworden”

ByPeter De Smedt

7 oktober 2024
Foto: Goddeau.com

Danny de Munk staat veertig jaar in het vak en dat moet natuurlijk gevierd worden. Een mijlpaal als dit laat je niet zomaar voorbij gaan en hij verklapt aan Weekend dat ze bezig zijn met concerten.

“Wacht het maar even af. Het wordt in ieder geval groots. Een veelzijdige carrière van veertig jaar mag gevierd worden. Maar ik ben voorzichtig geworden met dingen aankondigen”, zegt hij.

Pas als alles definitief is, komt Danny met de plannen naar buiten. Maar hij wil wel al kwijt dat er iets moois aankomt. Misschien wordt het wel een terugblik op ‘Les Misérables’ waarin hij ooit meespeelde.

“Dat was het meest uitdagende project waar ik aan heb meegewerkt. Het stond heel ver van mij af, zowel qua zang als acteren. Ik moest zelfs spraaklessen nemen om de rol goed neer te zetten, om van mijn Amsterdamse accent af te komen. Maar dat maakte het ook zo bijzonder.”

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *