Mart Hoogkamer: “Zo zit ik niet in elkaar”

ByPeter De Smedt

15 oktober 2024
Foto: Rosoriginal Photography

Binnenkort zijn Mart Hoogkamer en André Hazes samen te zien in ‘Hazes en Hoogkamer: Tot Uw Dienst’. Daarin steken ze de handen uit de mouwen en helpen ze mensen die toe zijn aan wat rust.

“De reacties die tot nu toe binnen zijn gekomen, zijn heel positief en mensen willen echt geholpen worden. En daar zijn wij voor. We willen heel graag mensen die het minder hebben of mensen die zichzelf altijd voor anderen wegcijferen helpen.”

Hoogkamer en Hazes worden nu al een beetje vergeleken met Gerard Joling en Gordon. Zij maakten een soortgelijk programma.

“Maar we zien onszelf niet als de nieuwe Geer en Goor. Gerard en Gordon zijn toch meer jongen die het leuk vinden om elkaar af te zeiken. Zo zit ik niet in elkaar. En André ook niet. Wij houden wel van lol maken en een beetje plagen.”

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *