Jeroen Kijk in de Vegte: “Wij zijn wel belangrijker”

Foto: Stijn Ghijsen

Kijkers van ‘B&B Vol Liefde’ weten ongetwijfeld wie de voice-over is tijdens het programma. Dat is niemand minder dan Jeroen Kijk in de Vegte. De reacties op de man zijn laaiend enthousiast.

“Het is heel gek, maar ook heel mooi. Het is erg wennen, omdat ik als voice-over gewend ben dat je nooit op het hoofdpodium staat. Je zit altijd achter het gordijn met een microfoon in je hand verhaaltjes te vertellen, en dat is voor mij wat een voice-over zou moeten zijn”, zegt Jeroen in Party.

Toch doet het Jeroen veel plezier dat hij zoveel positieve commentaren krijgt als voice-over. Dat is natuurlijk altijd leuk.

“Het is natuurlijk fantastisch en ik ben daar dankbaar voor. Ik vind het ook hartstikke leuk voor andere voice-overs, zo van: het werk van een voice-over is wel belangrijk.”

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *