Kees Stevens: “Ik moet dat kunnen zeggen”

Foto: Showcomm bv

Er zijn veel koppels die liever niet met elkaar zouden samenwerken uit schrik om ruzie met elkaar te krijgen. Voor John de Bever en Kees Stevens is dat geen probleem. Zij kunnen zowel samenwerken als liefhebben.

“Het is niet zo dat het hier altijd heel gezellig is hoor. Wij hebben geen droomhuwelijk, het is gewoon zo als bij ieder ander. We hebben nooit echt ruzie, maar we zijn wel de hele dag aan het kibbelen”, lacht Kees in Party.

Kees is ervan overtuigd dat als je niet kibbelt in een relatie, de liefde in je relatie ook weg is. Maar ze moeten er ook wel voor zorgen dat ze elkaar kunnen scherp houden.

“Normaal heeft een artiest een manager, dat ben ik in dit geval. Dus als er iets niet goed is of anders kan, dan moet ik dat ook zeggen. Het is niet dat wij heel de dag thuis hand in hand op de bank zitten, dat niet, maar we hebben wel een goed leven samen.”

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *