Miss Montréal: “Je moet daar als liefhebber geweest zijn”

Foto: Goddeau.com

Als je gaat golfen, zou het zomaar eens kunnen dat je Miss Montréal tegen het lijf loopt. De zangeres is dol op de sport en gaat ook buiten Nederland golfen. Maar de mooiste herinneringen heeft ze aan The Caste Course in Schotland.

“Hou je van golf, dan móet je een keer in St Andrews in Schotland spelen. Het is er heel authentiek. Het kan wel zo zijn dat je wind, regen én zon treft binnen een halfuur. De laatste keer dat ik er speelde, was ik briljant – geen idee wat ik had, haha”, lacht ze in Beau Monde.

Een vader en een zoon die op dat moment aan het trainen waren voor een wedstrijd gaven Sanne Hans zelfs en compliment voor haar fantastische bal.

“Ik was zo trots, zo trots. In juli gaan we weer die kant op. Ben je meer van de warmte, dan is golfen op Mauritius een aanrader. Zulke mooie banen daar. Elk bloemetje is perfect.”

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *