20e jubileum van 'Mean Girls' gevierd met nieuwe 4K blu-ray-release

RRoos Verhoeven 7 februari 2024 18:02

Ter ere van het 20-jarig bestaan van de populaire film 'Mean Girls', brengt Paramount Home Media Distribution een gloednieuwe 4K Blu-ray uit. De release, die zowel lovende woorden als kritiek uit de fans oproept, zal vanaf 30 april te koop zijn.

Nieuwe 4K Blu-ray release van 'Mean Girls'

Paramount Home Media Distribution neemt ons mee terug naar de high school-perikelen van 'Mean Girls' ter ere van het 20-jarig bestaan van de film. De langverwachte 4K Blu-ray-uitgave van deze pop-cultuur fenomeen zal vanaf 30 april beschikbaar zijn. Geprezen om zijn scherpe, geestige humor, een schat aan populaire catchphrases, een Broadway-hit en een nieuwe twist in 2024, blijft 'Mean Girls' een iconische klassieker. Met een sterrencast waaronder Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Tina Fey en Amy Poehler, belooft deze nieuwe release een must-have te zijn voor elke fan.

Gemengde reacties op design van 4K Blu-ray

Hoewel de 4K Blu-ray release van 'Mean Girls' over het algemeen positief ontvangen is, heeft het design van de uitgave enige controverse veroorzaakt onder de fans. Sommigen zijn lovend over het unieke ontwerp en de roze kleur die kenmerkend is voor de film, terwijl anderen kritiek hebben op specifieke designkeuzes, zoals het zwarte 4K-logo dat volgens hen niet past bij de roze achtergrond.

Hoewel de buzz rondom de nieuwe 4K Blu-ray release van 'Mean Girls' grotendeels positief is, zijn er ook zorgen bij sommige fans. Er is bezorgdheid geuit over de betrouwbaarheid van 4K-spelers en de prijs van de nieuwe release. Aan de andere kant zijn er ook fans die opmerken dat de verpakking alleen al genoeg reden is om de film te upgraden naar 4K.

Afbeelding: 'Mean Girls', TMDB

Meer artikelen