3 nieuwe films en series om dit weekend te streamen op Netflix, Prime Video en Disney+

RRoos Verhoeven 9 december 2023 10:16

Zin in een ontspannen weekend gevuld met nieuwe films en series? Wij geven je drie suggesties voor wat je dit weekend kunt gaan kijken op streamingplatforms Netflix, Prime Video en Disney+. Van het psychologische drama 'Leave the World Behind' tot de feestelijke romcom 'Your Christmas or Mine 2'.

'Leave the World Behind': een Netflix thriller

Netflix heeft zichzelf op de kaart gezet in de categorie psychologische thrillers met de nieuwe film 'Leave the World Behind'. Deze film, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2020 geschreven door Mr. Robot-creator Sam Esmail, volgt een New Yorks gezin dat tijdens hun weekendtrip naar een afgelegen vakantiehuis wordt opgeschrikt door twee vreemdelingen die nieuws brengen over een stroomstoring. Grote namen zoals Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali, Myha'la Herrold en Kevin Bacon spelen allemaal in deze film, die door critici is beschreven als een "spannende apocalyptische thriller".

Jubileumaflevering 'Doctor Who: The Giggle'

Doctor Who: The Giggle is de laatste van drie speciale afleveringen ter ere van het 60-jarige jubileum. De aflevering, waarin David Tennant als de veertiende Doctor en Catherine Tate als Donna Noble afscheid nemen, wordt dit weekend uitgezonden op Disney Plus in de VS en BBC iPlayer in het VK. Ze komen oog in oog te staan met Neil Patrick Harris’ sadistische schurk, The Toymaker, een iconisch personage uit de beginjaren van de langlopende sciencefictionserie.

Prime Video's feestelijke sequel: 'Your Christmas or Mine 2'

Your Christmas or Mine 2 is de sequel van de kerstromantische comedy Your Christmas or Mine, die vorig jaar verscheen op Prime Video. Ondanks de slechte recensies van de eerste film, volgt het vervolg het jonge stel James en Hayley die naar een luxe skiresort vertrekken voor een kerstuitje met de familie. Maar de problemen beginnen wanneer er door een boekingsfout hun ouders naar de verkeerde accommodatie worden gestuurd. Niet bepaald een kritisch succes, maar wellicht een luchtige ontsnapping tijdens de feestdagen.

Afbeelding: 'Your Christmas or Mine 2', TMDB

Meer artikelen