3 nieuwe Marvel-series op Disney+ in 2024

RRoos Verhoeven 6 december 2023 17:02

Marvel Studios heeft bevestigd dat er in 2024 drie nieuwe series op Disney+ in première zullen gaan. Het gaat om de Hawkeye-spin-off 'Echo', de WandaVision-spin-off 'Agatha: Darkhold Diaries' en de revival van X-Men: The Animated Series, getiteld 'X-Men '97'.

Drie nieuwe Marvel series in 2024

In 2024 kun je drie nieuwe series van Marvel Studios verwachten op Disney+. Er is nog niet veel bekend over de exacte data, maar we weten wel dat het om drie bijzondere titels gaat: de Hawkeye-spin-off Echo, de WandaVision-spin-off Agatha: Darkhold Diaries en de revival van X-Men: The Animated Series, die nu nog de titel 'X-Men '97' heeft.

De drie nieuwe series zijn stuk voor stuk intrigerend. De Hawkeye-spin-off Echo zet het personage Maya Lopez in de schijnwerpers, met in haar kielzog een scala aan interessante castleden. Agatha: Darkhold Diaries is een spin-off van WandaVision, waarbij Kathryn Hahn terugkeert als Agatha Harkness. En daarnaast mag je je dus verheugen op een revival van X-Men: The Animated Series. Met X-Men '97 markeert Marvel Studios haar eerste X-Men-project sinds ze de rechten op de franchise terugkreeg. Deze geanimeerde serie pikt de draad op waar X-Men: The Animated Series destijds in 1997 is gestopt. Fans van de originele serie kunnen uitkijken naar een aantal terugkerende castleden.

Meer artikelen