5 goede minder bekende romantische series om te bingen op Prime Video

KKees van den Berg 4 december 2023 11:54

In deze tijden van onzekerheid zoeken veel mensen troost in luchtige en romantische series. Wij hebben de top 10 romantische series op Prime Video voor je op een rijtje gezet die je gegarandeerd een glimlach op het gezicht zullen bezorgen.

Toekomst van liefde in 'Soulmates'

De serie 'Soulmates' speelt zich af in een toekomst waarin de wetenschap een ontdekking doet die de levens van iedereen op de planeet verandert. Door deze ontwikkeling worden relaties op hun kop gezet en wordt de kijk op liefde en relaties geheel anders. Niemand weet wat de toekomst brengt, maar deze serie biedt een interessante kijk op wat er zou kunnen gebeuren als de wetenschap de liefde kan voorspellen.

Tienerdrama en romantiek in 'Dawson's Creek'

Een klassieker onder de romantische series is zonder twijfel 'Dawson's Creek'. De serie volgt de levens van Dawson, Joey, Pacey en Jen, terwijl ze opgroeien in het pittoreske kustdorpje Capeside in Massachusetts. Van tienerjaren vol drama tot de uitdagingen van volwassen worden, deze serie biedt een perfecte mix van romantiek, vriendschap en persoonlijke groei.

Veelzijdige liefdesverhalen in 'Modern Love'

'Modern Love' is een serie die de vele facetten van liefde verkent. Of het nu gaat om een onwaarschijnlijke vriendschap, een verloren liefde die weer opduikt, of een huwelijk dat een kruispunt bereikt, deze serie toont de complexiteit van menselijke relaties op een realistische en vaak hartverwarmende manier. Een must-see voor iedereen die van romantische verhalen houdt.

Ruimtelijke avonturen en liefde in 'Night Sky'

In de serie 'Night Sky' ontdekken Irene en Franklin York, een gepensioneerd stel, een verborgen kamer in hun achtertuin die op mysterieuze wijze naar een verlaten planeet leidt. Dit vormt het startpunt voor een reeks avonturen en ontdekkingen, waarbij de liefde tussen het echtpaar op de proef wordt gesteld. Een boeiende mix van romantiek, mysterie en avontuur.

Rock-'n-roll romantiek in 'Daisy Jones & The Six'

'Daisy Jones & The Six' neemt de kijker mee naar de jaren zeventig, het tijdperk van rock-'n-roll. De serie volgt de fictieve rockband Daisy Jones & The Six op hun weg naar de top van de muziekscene in Los Angeles en daarbuiten. Behalve de muziek, staat ook de onderlinge dynamiek en romantische verwikkelingen binnen de band centraal. Een verhaal over liefde, muziek en de zoektocht naar roem.

Afbeelding: 'Dawson's Creek', TMDB

Meer artikelen