6 spannende films om naar uit te kijken op Netflix in 2024

KKees van den Berg 28 november 2023 10:29

In 2024 brengt Netflix een scala aan nieuwe films uit. We hebben de zes films waar we het meest naar uitkijken op een rijtje gezet. Van actie tot horror, deze films mag je niet missen.

Tom Hardy's 'Havoc' komt eraan op Netflix

Na meerdere vertragingen en reshoots komt de film 'Havoc', met Tom Hardy in de hoofdrol, eindelijk in 2024 op Netflix. De film is geschreven en geregisseerd door Gareth Evans, bekend van zijn werk aan The Raid-films. Het verhaal draait om een detective die zich een weg baant door de onderwereld om de zoon van een politicus te redden. Naast Hardy zijn er rollen voor Timothy Olyphant, Forest Whitaker en Jill Winternitz.

Dure productie 'The Electric State' verschijnt

De Russo Brothers, bekend van de Avengers films, komen in 2024 met een nieuwe film op Netflix: 'The Electric State'. Deze film, gebaseerd op de uitstekende roman van Simon Stalenhag, is mogelijk een van de duurste films die Netflix ooit heeft geproduceerd. De film volgt een tiener die met de hulp van een robot haar jongere broer zoekt in een post-apocalyptisch landschap. Millie Bobby Brown speelt de hoofdrol.

'Ultraman: Rising' leidt het animatieaanbod

Netflix's animatieplanning voor 2024 ziet er sterk uit, met als hoogtepunt 'Ultraman: Rising'. Deze film, gemaakt door Shannon Tindle, is gebaseerd op het geliefde Japanse actiepersonage. De stijlvolle film belooft erg vermakelijk te worden en we kunnen niet wachten om de reacties van zowel nieuwe als oude fans te zien als de film uitkomt. Het verhaal gaat over een baseball-superster die terugkeert naar Japan om de rol van de superheld Ultraman op zich te nemen, maar dat is nog niet zo makkelijk.

Eddie Murphy terug op Netflix in 'Beverly Hills Cop'

Eddie Murphy keert terug naar een van zijn meest geliefde rollen in 'Beverly Hills Cop: Axel Foley'. Deze vierde film uit de franchise, exclusief voor Netflix, zal Murphy naast Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt en Judge Reinhold laten zien. De film heeft al positieve reacties gekregen van testkijkers, wat doet vermoeden dat deze film in 2024 hoge ogen zal gooien in de Netflix top 10.

Horrorfilm 'The Deliverance' binnenkort op Netflix

Netflix heeft moeite gehad met het opzetten van horrorfilmfranchises, maar dat zou kunnen veranderen met de komst van 'The Deliverance' in 2024. De film, geregisseerd door Lee Daniels, volgt een gezin in Indiana dat in een ogenschijnlijk bezeten huis woont en ontdekt dat er vreemde, demonische gebeurtenissen plaatsvinden. De film heeft een grote cast, met namen als Omar Epps, Glenn Close, Auanjanue Ellis Taylor, Demi Singleton, Caleb McLaughlin en Rob Morgan.

Adam Sandler keert terug op Netflix met 'Spaceman'

Adam Sandler zal weer op Netflix verschijnen in 2024 met 'Spaceman', een film die oorspronkelijk gepland stond voor 2023. De film, geregisseerd door Johan Renck, gaat over een weesjongen die opgroeit tot de eerste astronaut van zijn land en in de ruimte oog in oog komt te staan met een monster. Sandler zal te zien zijn naast Paul Dano, Carey Mulligan, Isabella Rossellini en Kunal Nayyar.

Afbeelding: 'The Electric State', TMDb

Meer artikelen