6 spannende series om te streamen voor fans van 'Reacher'

KKees van den Berg 8 januari 2024 14:25

Als grote fan van de serie 'Reacher' ben je vast op zoek naar meer actie en avontuur. Ontdek onze selectie van 6 series die je niet mag missen als je houdt van de spanning die 'Reacher' te bieden heeft.

Regeringscomplot blootgelegd in 'The Night Agent'

'The Night Agent' is een onverwachte hitserie van Netflix uit 2023. Het volgt een FBI-agent die verwikkeld raakt in een regeringscomplot en alles riskeert om een mol te vinden. De serie is al vernieuwd voor een tweede seizoen.

Actievol avontuur in 'Jack Ryan'

In 'Tom Clancy's Jack Ryan', de nieuwste bewerking van een personage dat eerder werd gespeeld door Chris Pine, Alec Baldwin, Ben Affleck en Harrison Ford, trekt John Krasinki de rol van een CIA-analist naar zich toe. Hij wordt weggehaald bij zijn bureaujob en ingezet voor missies die vragen om actie.

24 uur spanning met '24'

'24' is een actieserie met hoge inzetten die negen seizoenen duurde, en zelfs een televisiefilm had. Kiefer Sutherland speelt Jack Bauer, een federale agent die zich bezighoudt met antiterrorisme. Elk seizoen vindt plaats in realtime, over 24 uur, en beschrijft Bauers pogingen om verschillende terroristische aanslagen en bedreigingen voor zijn collega's te stoppen.

Detectiveverhaal à la 'Reacher' in 'Bosch'

Voor kijkers die van het detectiveformaat van 'Reacher' houden en meer van het genre willen, is 'Bosch' een aanrader. Deze Prime Video-show volgt LAPD-detective Harry Bosch en is losjes gebaseerd op de romans van Michael Connelly.

'Slow Horses' ontmaskeren MI6-complot

Gary Oldman speelt in 'Slow Horses' de norse en terughoudende leider van een groep mislukte overheidagenten. Wanneer ze een complot binnen MI6 ontdekken, zetten ze alles op alles om het te ontmaskeren.

De oplichter van 'Sneaky Pete'

'Sneaky Pete' is een misdaaddrama dat het verhaal vertelt van een man wiens echte naam niet Pete is. Na zijn vrijlating uit de gevangenis besluit hij de naam en het leven van zijn celgenoot over te nemen, wat hem leidt tot het werken met de premiejagende familie van Pete.

Afbeelding: 'Tom Clancy's Jack Ryan', TMDB

Meer artikelen