'A Quiet Place: Day One' onthult de oorsprong van de apocalyps

DDavid Meijer 10 mei 2024 16:01

De nieuwe trailer van de horrorprequel 'A Quiet Place: Day One' is uitgebracht, waarin Lupita Nyong'o en Joseph Quinn de hoofdrollen overnemen van John Krasinski en Emily Blunt. De film, die volgende maand in de bioscoop te zien is, belicht het begin van de apocalyps uit de populaire 'A Quiet Place'-filmreeks.

Nieuwe hoofdrolspelers en bioscooprelease

In de aankomende prequel, 'A Quiet Place: Day One', zien we een nieuw acteursduo de hoofdrol op zich nemen. Lupita Nyong'o en Joseph Quinn vervangen het geliefde duo John Krasinski en Emily Blunt. Deze nieuwe toevoeging aan de populaire 'A Quiet Place'-filmreeks is vanaf volgende maand te zien in de bioscoop.

Oorsprong van de apocalyps

'A Quiet Place: Day One' dient als een prequel op de originele films en geeft inzicht in de oorsprong van de apocalyptische gebeurtenissen die het publiek in de eerste films hebben bekeken. De kijkers kunnen een terugblik verwachten op hoe de angstaanjagende stilte begon.

Het cast van 'A Quiet Place: Day One' omvat sterren uit diverse bekende films. Lupita Nyong'o, bekend van 'Black Panther: Wakanda Forever', en Alex Wolff, bekend van 'Hereditary', zijn enkele van de bekende gezichten die in deze prequel te zien zijn.

Releasedatum bekend

De prequel, 'A Quiet Place: Day One', is vanaf 27 juni te zien in de bioscoop.

Meer artikelen