Acteurs van 'Virgin River' uiten waardering voor fans voorafgaande aan de kerstafleveringen

RRoos Verhoeven 24 november 2023 10:35

Een week voor de kerstspecials van 'Virgin River', bedankt de cast in een video haar fans voor hun steun en wordt er een tipje van de sluier opgelicht over wat de fans kunnen verwachten van de aankomende kerstspecials.

Cast 'Virgin River' bedankt fans

Terwijl fans in spanning wachten op de kerstafleveringen van Virgin River, toont de cast hun waardering in een recent uitgebrachte video. Ze bedanken hun fans voor de voortdurende steun en enthousiasme voor de hitserie. De acteurs uiten hun waardering voor de toewijding van de fans aan de serie en de personages die ze portretteren.

Acteurs Benjamin Hollingsworth en Alexandra Breckenridge bedanken in de video hun publiek persoonlijk. Hollingsworth, die Dan in de serie speelt, noemde de fans 'de beste ter wereld'. Breckenridge, die de rol van Mel vertolkt, is het daarmee eens en voegt eraan toe hoe 'fantastisch' de fans zijn. De volledige video kun je hier kijken:

https://twitter.com/NetflixTudum/status/1727416661240693189

Spannende onthulling in kerstspecials

In de aanstaande kerstafleveringen zal er een interessante wending in het verhaal komen. Mel, gespeeld door Alexandra Breckenridge, gaat in gesprek met haar zus Joey, gespeeld door Jenny Cooper, ter voorbereiding op hun eerste familiekerst in Virgin River. Joey onthult dat ze een stapel liefdesbrieven heeft gevonden, geschreven door hun moeder aan een mysterieuze man in Virgin River. Ze vermoedt dat deze man wellicht Mels vader is, wat zeker voor opschudding zal zorgen.

Afbeelding: 'Virgin River', TMDb

Meer artikelen