Actiefilm 'John Wick: Chapter 4' met Keanu Reeves nu te zien op Amazon Prime Video

DDavid Meijer 25 november 2023 17:53

De gloednieuwe actiefilm John Wick: Chapter 4, met Keanu Reeves in de hoofdrol, is nu te streamen op Prime Video. Met positieve recensies en een indrukwekkende bioscoopomzet, is deze film zeker de moeite waard.

John Wick: Chapter 4 nu op Prime Video

De langverwachte actiefilm John Wick: Chapter 4 is eindelijk beschikbaar om te streamen op Prime Video. De vierde film in de populaire John Wick-serie belooft opnieuw een spectaculaire actie-ervaring, met Keanu Reeves die terugkeert in de rol van de beruchte ex-huurmoordenaar.

Bekijk hier de trailer:

Hoge scores voor John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 heeft een uitstekend ontvangst gehad bij critici en publiek. Op Rotten Tomatoes, een site waar recensies worden verzameld, scoorde de film maar liefst 94 procent aan positieve beoordelingen, met een indrukwekkend gemiddelde van een 8.1.

Het spannende verhaal van de film

In de vierde film is John Wick nog altijd op de vlucht en is dringend op zoek naar een manier om de High Table, het beruchte misdadigersgilde, uit te schakelen. Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet hij het opnemen tegen de Marquis de Gramont, een geduchte nieuwe tegenstander.

John Wick: Chapter 4 heeft eerder dit jaar in de bioscoop gedraaid en wist daar een indrukwekkende omzet van 440 miljoen dollar te behalen. Met een budget van 100 miljoen dollar heeft de film aanzienlijke winst gegenereerd.

Afbeelding: 'John Wick: Chapter 4', TMDb

Meer artikelen