Actiethriller 'Proud Mary' verovert Netflix-kijkers ondanks gemengde recensies

KKees van den Berg 14 december 2023 13:14

Ondanks de stroom aan kerstfilms heeft de actiethriller 'Proud Mary', geregisseerd door Babak Najafi, een plek weten te veroveren in de Netflix Top 10. De film heeft gemengde recensies ontvangen maar blijft desondanks Netflix-kijkers aantrekken.

Proud Mary in Netflix Top 10

Tussen alle kerstfilms die momenteel de Netflix Top 10 domineren heeft 'Proud Mary' van regisseur Babak Najafi een onverwachte plek weten te veroveren. De film die draait om huurmoordenaars en georganiseerde misdaad is een welkome aanvulling voor kijkers die op zoek zijn naar wat actie in hun filmkeuze.

De cast van 'Proud Mary' is een mix van ervaren en opkomende acteurs. Taraji P. Henson neemt de hoofdrol van Mary op zich, met Jahi Di'Allo Winston, Billy Brown, Danny Glover en Neal McDonough in ondersteunende rollen.

Gemengde recensies

'Proud Mary' heeft gemengde tot matige recensies ontvangen van critici. De film scoorde een 25 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een iets hogere score van 5.0/10 na meer dan 10.000 stemmen op IMDb. Ondanks de matige beoordelingen blijven kijkers de film op Netflix streamen wat aangeeft dat hij toch het bekijken waard is voor liefhebbers van het actiegenre.

'Proud Mary' nu te streamen op Netflix

De film volgt een huurmoordenaar die een weesjongen probeert te beschermen, wat leidt tot een intense maffiaoorlog. Met zo'n spannend plot en een sterrencast is het zeker de moeite waard om te kijken. Voor wie geïnteresseerd is in 'Proud Mary': de film is nu beschikbaar om te streamen op Netflix: https://www.netflix.com/title/80197619

Afbeelding: 'Proud Mary', TMDB

Meer artikelen