Adam Driver kan zijn iconische rol in Star Wars niet achter zich laten

DDavid Meijer 4 december 2023 13:37

Adam Driver, bekend van zijn rol als Kylo Ren in Star Wars, onthulde in een interview dat hij nog steeds geconfronteerd wordt met zijn rol in de populaire franchise. Ondanks zijn succesvolle carrière is er één bepaald moment in Star Wars dat hij niet van zich af kan schudden.

Star Wars-rol blijft Driver achtervolgen

Adam Driver heeft een indrukwekkende filmcarrière opgebouwd, waarbij hij heeft samengewerkt met enkele van de grootste regisseurs. Van Ridley Scott's 'House of Gucci' tot het aankomende 'Ferrari' van Michael Mann, Driver heeft bewezen dat hij zijn talent kan inzetten in een breed scala aan rollen. Echter, ondanks zijn gevarieerde en succesvolle carrière, onthulde Driver in een recent interview dat zijn rol in de Star Wars-films hem blijft achtervolgen.

Iconische moordscène blijft hangen

Een specifiek moment uit de Star Wars-franchise blijft Driver in het bijzonder bij. In 'The Force Awakens' doodt zijn personage Kylo Ren Han Solo een iconisch karakter uit de franchise gespeeld door Harrison Ford. Dit moment is zo indrukwekkend dat fans Driver er maandelijks aan herinneren, ook al is de film nu al acht jaar oud. Toch ziet Driver deze scène als een waardevolle herinnering aan zijn tijd in de franchise.

Ondanks de emotionele lading van de scène waarin Kylo Ren zijn vader Han Solo vermoordt kijkt Driver met warmte terug op zijn samenwerking met Harrison Ford. Hij prijst Ford's vrijgevigheid en bedachtzaamheid op de set en beschrijft het moment als een hoogtepunt van zijn tijd op de Star Wars-set. Hoewel het voor fans wellicht een schokkend moment was, beschouwt Driver het als een mijlpaal in zijn carrière.

Afbeelding: 'Star Wars: The Force Awakens', TMDB

Meer artikelen