Adam Sandler keert terug voor 'Happy Gilmore 2' op Netflix

KKees van den Berg 16 mei 2024 16:12

Netflix heeft officieel een langverwacht vervolg op Happy Gilmore besteld. Adam Sandler, de ster van de komediefilm uit 1996, zal opnieuw te zien zijn als de stormachtige hockeyspeler die golfer wordt voor Happy Gilmore 2.

Netflix bestelt 'Happy Gilmore 2'

De fans hebben er lang op gewacht, maar eindelijk is de kogel door de kerk: Netflix heeft officieel een vervolg besteld op de populaire komediefilm 'Happy Gilmore' uit 1996. 'Happy Gilmore 2' zal de titel zijn van de nieuwe film. De verwachtingen zijn hooggespannen nu deze aankondiging is gedaan.

Adam Sandler keert terug

Adam Sandler, de ster van de originele film, zal opnieuw te zien zijn als het titelpersonage 'Happy Gilmore'. In de film zien we hem als een temperamentvolle hockeyspeler die zich begeeft in de wereld van golf. Het wordt interessant om te zien hoe dit personage zich heeft ontwikkeld sinds we hem voor het laatst zagen.

Hoewel het nieuws officieel werd aangekondigd tijdens een evenement van Netflix in New York, blijven veel details nog geheim. Er is bijvoorbeeld nog niets bekendgemaakt over andere acteurs die in de film zullen verschijnen, evenals details over de plot, de schrijver of de regisseur van de film. We zullen dus geduld moeten hebben tot er meer informatie wordt vrijgegeven.

'Happy Gilmore 2' in de maak

Christopher McDonald, die de rol van 'schurk' Shooter McGavin speelde in de originele film, bevestigde enkele weken geleden al in een radiointerview dat er aan een vervolg wordt gewerkt. Adam Sandler zou hem zelfs al een eerste versie van het script voor 'Happy Gilmore 2' hebben laten zien.

De originele 'Happy Gilmore' film was een groot commercieel succes, ondanks gemengde recensies van critici. De film werd geproduceerd met een budget van 12 miljoen dollar, maar bracht wereldwijd meer dan 41,2 miljoen dollar op. Dit succes legt natuurlijk extra druk op het vervolg, maar fans hebben er alle vertrouwen in dat 'Happy Gilmore 2' net zo succesvol zal zijn.

Afbeelding: 'Happy Gilmore', TMDB

Meer artikelen