Adam Sandler schittert in nieuwe Netflix-animatiefilm 'Leo'

RRoos Verhoeven 21 november 2023 16:21

Adam Sandler leent zijn stem aan het personage van een 74-jarige hagedis genaamd Leo in de gloednieuwe familiekomedie 'Leo', die nu op Netflix te zien is. De film vertelt het verhaal van Leo die na jaren vast te zitten op school met zijn schildpadvriend een manier zoekt om de wereld buiten te ervaren.

Adam Sandler speelt 74-jarige hagedis

Adam Sandler, inmiddels een bekend gezicht op Netflix, spreekt de stem in van de hoofdrolspeler. Hij kruipt in de huid van een 74-jarige hagedis die al decennialang gevangen zit in een klaslokaal in Florida. Samen met zijn terrariumvriend, een schildpad ingesproken door Bill Burr, probeert hij het leven buiten school te ervaren.

Bekijk hier de trailer van 'Leo':

Het is niet de eerste keer dat Sandler een rol speelt in een Netflix-productie. Hij was al meerdere keren te zien op het streamingplatform, onder andere naast Jennifer Aniston in de 'Murder Mystery'-films en in de hoofdrol in 'Hubie Halloween' uit 2020. De acteur lijkt dus een aardige fanfavoriet van de Netflix-kijkers (of van Netflix zelf).

'Leo' nu beschikbaar op Netflix

'Leo' is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix en voegt zich bij het groeiende aanbod van nieuwe films en series op de streamingdienst, met deze week onder andere ook nog andere titels in het genre animatie met de series: 'Scooby-Doo! Mystery Incorporated', 'Steven Universe' en 'The Looney Tunes Show'.

Afbeelding: 'Leo', TMDb

Meer artikelen