Adam Sandler werkt samen met Josh Safdie aan nieuwe comedy special voor Netflix

RRoos Verhoeven 14 februari 2024 09:11

Hollywood-acteur Adam Sandler gaat weer samenwerken met regisseur Josh Safdie voor een nieuwe komedie special op Netflix. Dit is wederom een samenwerking na hun eerdere succesvolle projecten.

Nieuwe samenwerking tussen Sandler en Safdie

Adam Sandler, bekend om zijn rollen in talrijke komediefilms, heeft een nieuw project op stapel staan met Netflix. Deze keer zal de regie in handen zijn van Josh Safdie, die eerder met Sandler heeft samengewerkt aan de veelgeprezen film 'Uncut Gems'. Het is duidelijk dat deze samenwerking tussen Sandler en Safdie een vruchtbare is, gezien ze blijven samenwerken voor hun volgende projecten.

Eerdere succesvolle projecten van Sandler en Safdie

Sandler en Safdie hebben al meerdere keren samengewerkt. Ze werkten samen aan de film 'Uncut Gems' in 2019, en de korte film 'Goldman v. Silverman' in 2020. Bovendien staat Adam Sandler gepland om de hoofdrol te spelen in een toekomstige film over de wereld van sportmemorabilia, die wordt geregisseerd door Josh Safdie en geproduceerd door zijn broer Benny Safdie. Hoewel Benny in januari aan Variety vertelde dat de film 'in pauze' is, is het duidelijk dat de samenwerking tussen Sandler en de Safdie-broeders blijft floreren.

Sandler's tweede komedie special op Netflix

Dit zal de tweede komedie special zijn van Adam Sandler op Netflix, na zijn succesvolle show '100% Fresh' uit 2018. Deze show werd zeer goed ontvangen door zowel publiek als critici, en kreeg een 'verse' score van 90% op de beoordelingssite Rotten Tomatoes. Het is te hopen dat deze nieuwe samenwerking tussen Sandler en Safdie net zo succesvol zal zijn.

Adam Sandler is geen onbekende als het gaat om Netflix-projecten. Hij heeft in het verleden aan tal van projecten voor de streamingdienst gewerkt, zoals de animatiefilm 'Leo', de komedie 'You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah', en 'Hustle', waarvoor hij een Screen Actors Guild Award-nominatie ontving. Daarnaast speelde hij in de films 'Murder Mystery' en 'Hubie Halloween', die hij allebei mede heeft geschreven. Met deze indrukwekkende lijst van projecten, kijken fans ongetwijfeld uit naar zijn nieuwe comedy special.

Afbeelding: 'Adam Sandler: 100% Fresh', TMDB

Meer artikelen