Álex Pina hint naar meer 'Casa de Papel', eventueel seizoen 6 op Netflix

KKees van den Berg 17 januari 2024 14:26

Álex Pina, de schepper van de populaire Netflix-serie La Casa de Papel, suggereert dat er na Berlin mogelijk nog meer op komst is. Zijn uitspraken wijzen mogelijk op een zesde seizoen van de hoofdserie en de voortzetting van de spin-off Berlin.

De Netflix-serie La Casa de Papel blijft ongekend populair, vooral na de release van de spin-off Berlin. Het succes van Berlin werd duidelijk met een indrukwekkende score van 22,3 miljoen bekeken uren in de eerste week na release. De hoge kijkcijfers geven een indicatie van de voortdurende populariteit van de La Casa de Papel-franchise.

De terugkeer van Pedro Alonso als Berlin

Berlin markeert een nieuwe fase in de La Casa de Papel-franchise. Het is een spin-off waarin Pedro Alonso terugkeert in zijn iconische rol van Berlin. De serie biedt een intrigerende blik op het leven van Berlin vóór de gebeurtenissen in La Casa de Papel, waardoor fans meer inzicht krijgen in dit geliefde personage.

Toekomst van La Casa de Papel

Álex Pina, de drijvende kracht achter La Casa de Papel, suggereert dat het succes van de franchise uiteindelijk afhangt van de reactie van het publiek op de nieuwe serie Berlin. De ontvangst van Berlin zou een bepalende factor kunnen zijn voor de toekomstige groei en ontwikkeling van het La Casa de Papel-universum.

Mogelijk terugkeer van de La Casa de Papel hoofdserie

Pina onthult dat ze de hoofdserie van La Casa de Papel bewust hebben stopgezet op het hoogtepunt van haar succes. Hoewel hij geen concrete plannen bevestigt, suggereert Pina dat de serie mogelijk in een bepaalde vorm kan terugkeren. Dit zou kunnen betekenen dat fans zich kunnen verheugen op een zesde seizoen van de geliefde serie.

Naast Berlin heeft Netflix ook een Koreaanse versie van La Casa de Papel uitgebracht. Deze serie is meer een remake dan een spin-off, met dezelfde personages als in de originele, Spaanse serie. De Koreaanse versie biedt een nieuwe kijk op de geliefde La Casa de Papel-personages en toont de wereldwijde populariteit van de franchise.

Gezien de enorme populariteit van La Casa de Papel in India, wordt er vaak gespeculeerd over een mogelijke Bollywood spin-off. De serie heeft in India een indrukwekkende 862 dagen in de tv-top 10 doorgebracht, wat aantoont hoe geliefd de serie is onder Indiase kijkers.

Afbeelding: 'Berlin', TMDB

Meer artikelen