'Alien: Romulus': Een nieuwe schakel in de iconische filmserie

RRoos Verhoeven 29 november 2023 14:55

De negende film in de beroemde Alien-reeks, 'Alien: Romulus', komt uit in 2024. Deze prequel, geregisseerd door Fede Alvarez, belooft een brug te zijn tussen de originele Alien en Aliens, met een terugkeer van de iconische xenomorphs.

Verandering van regisseur voor 'Alien: Romulus'

'Alien: Romulus', de nieuwe toevoeging aan de Alien-filmserie, is een project waar fans met spanning naar uitkijken. De regie is deze keer niet in handen van de gebruikelijke Ridley Scott, maar van Fede Alvarez. Dit markeert een belangrijke verschuiving in de regie, maar belooft nog steeds trouw te blijven aan de essentie van de reeks.

'Alien: Romulus' vult de tijdlijn tussen Alien en Aliens

Cailee Spaeny, die in de film speelt, deelde interessante informatie over de setting van 'Alien: Romulus'. De film zal fungeren als een brug tussen de originele Alien en Aliens, waardoor het een cruciaal stuk van de puzzel wordt in de Alien-tijdlijn. Daarnaast zal het oude team dat de xenomorphs bouwde terugkeren voor deze film, wat de fans zeker zal plezieren.

Fans zullen nog even geduld moeten hebben voordat 'Alien: Romulus' in de bioscoop verschijnt. De film is gepland voor een release op 15 augustus 2024. Dit geeft de filmmakers voldoende tijd om de film te perfectioneren en ervoor te zorgen dat hij aan de verwachtingen van de fans voldoet.

Meer artikelen