'Alien'-serie: Een vernieuwende visie op de klassieke franchise

RRoos Verhoeven 10 december 2023 08:17

De nieuwe 'Alien' serie zal een frisse en opwindende kijk bieden op de klassieke franchise. Acteur David Rysdahl verzekert fans dat de serie trouw zal blijven aan de originele thema's, maar op een vernieuwende manier.

Uitbreiding van de 'Alien'-franchise

De 'Alien'-franchise, die sinds de originele film uit 1979 enorm populair is, krijgt naast een nieuwe film, genaamd 'Alien: Romulus', ook een serie. Het is een rijke franchise die in de loop der jaren is uitgebreid met vijf vervolgfilms en twee cross-overs met de Predator-franchise. Deze expansie van het 'Alien'-universum gaat onverminderd door en fans kunnen reikhalzend uitkijken naar de nieuwe toevoegingen.

Is het originele 'Alien'-concept nog relevant?

Met de komst van de nieuwe serie is er enige bezorgdheid of de originele thema's en het concept van de sciencefictionfilms nog wel relevant en interessant zijn. Sommige fans vrezen dat het concept te achterhaald is of dat de serie een iets teveel van het goede kan zijn. Het is een vraag die iedereen zal bezig houden tot de serie uitkomt.

David Rysdahl over de nieuwe 'Alien'-serie

Acteur David Rysdahl, die een rol zal spelen in de nieuwe serie, stelt fans gerust over de richting van de serie. Hij heeft de originele film uit 1979 bekeken om de essentie en de thema's ervan te begrijpen. Rysdahl benadrukt dat de serie een frisse kijk zal bieden op de klassieke franchise, terwijl het trouw blijft aan de originele bedoelingen. Fans kunnen dus een vernieuwende maar toch herkenbare 'Alien'-ervaring verwachten.

De verwachting is dat de 'Alien'-serie in 2025 op Hulu (Disney+) zal worden uitgebracht. Hoewel er nog wat tijd is voordat de serie uitkomt, wordt er al enorm naar de film uitgekeken.

Afbeelding: 'Alien', TMDB

Meer artikelen