'All the Light We Cannot See': Alles dat je moet weten over de nieuwe hitserie van Netflix

RRoos Verhoeven 11 november 2023 09:59

Ondanks gemengde kritieken is de nieuwe Netflix-serie 'All the Light We Cannot See', gebaseerd op de Pulitzer-prijswinnende roman van Anthony Doerr, een hit bij het publiek. Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze serie, inclusief castinformatie, hoe je hem kunt bekijken en nog veel meer.

Netflix's nieuwe hitserie

De nieuwste originele serie van Netflix, 'All the Light We Cannot See', is een episch verhaal over hoop, liefde en verbinding. Ondanks de kritieken kunnen fans niet genoeg krijgen van dit hartverwarmende verhaal. De serie is gebaseerd op het met een Pulitzer Prijs bekroonde boek van Anthony Doerr en ging in première op 2 november. Het staat momenteel op nummer 1 in de Netflix-hitlijst, ondanks de lage score op Rotten Tomatoes.

Het verhaal van 'All the Light We Cannot See'

'All the Light We Cannot See' speelt zich af tegen de grimmige achtergrond van de Tweede Wereldoorlog en volgt Marie-Laure, een jong blind meisje dat bij haar vader en oom in St. Malo, Frankrijk, woont. In het geheim begint Marie-Laure illegale radio-uitzendingen waarin ze spreekt over hoop en menselijkheid om de duisternis van de oorlog te bestrijden. Ondertussen krijgt een tienerjongen de taak om Marie-Laure te vinden en haar voorgoed het zwijgen op te leggen.

De sterrencast van de serie

In de nieuwe Netflix-serie 'All the Light We Cannot See', speelt Aria Mia Loberti de rol van Marie-Laure, het jonge, blinde Franse meisje dat illegaal verhalen van hoop uitzendt via de radio in het door oorlog verscheurde Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Mark Ruffalo speelt haar vader, Daniel LeBlanc, en Louis Hofmann speelt Werner, een tienerjongen die door het regime van Hitler is gerekruteerd om illegale uitzendingen zoals die van Marie-Laure op te sporen. Ook Lars Eidinger, Hugh Laurie en Marion Bailey maken deel uit van de cast.

Ondanks dat 'All the Light We Cannot See' momenteel wordt beoordeeld als de nummer 1 show op Netflix, heeft de serie momenteel een sombere score van 22% op Rotten Tomatoes. Deze lage score is opvallend in contrast met de 67% publieksscore, maar nog meer in strijd met de ontvangst die de serie online krijgt, waar het wordt geprezen door nieuwe fans van de serie en degenen die het boek hebben gelezen.

Afbeelding: 'All the Light We Cannot See', TMDb

Meer artikelen