Alles over 'Baby Reindeer' op Netflix

KKees van den Berg 23 maart 2024 14:38

De Britse serie 'Baby Reindeer', gebaseerd op het angstaanjagende waargebeurde verhaal van komiek Richard Gadd en zijn stalker, gaat in april in première op Netflix. Bereid je voor op een verstikkende obsessie die levens verwoest...

Eerste blik op 'Baby Reindeer'

De serie 'Baby Reindeer', die gepland staat voor april, volgt het waargebeurde verhaal van een komiek wiens leven snel verpest wordt na een vriendelijk gebaar richting een kwetsbare vrouw. De eerste trailer van deze intrigerende serie is nu al te bekijken.

Verstikkende obsessie als centraal thema

De serie duikt diep in de verstikkende obsessie die ontstaat wanneer de hoofdpersoon, een worstelende komiek, een kwetsbare vrouw vriendelijk benadert. Deze obsessie drijft hen beiden naar de rand van de afgrond en dreigt hun levens te verwoesten.

'Baby Reindeer' is gebaseerd op het schokkende waargebeurde verhaal van schrijver Richard Gadd en zijn stalker, die hem overweldigde met meer dan 40.000 emails, 350 uur aan voicemails en 106 geschreven brieven. De makers van de serie zijn geen onbekenden bij Netflix, zij hebben ook de populaire serie 'The End of the F***ing World' gemaakt.

Release 'Baby Reindeer' op Netflix

Vanaf 11 april kun je 'Baby Reindeer' bekijken op Netflix.

Meer artikelen