Alles over de nieuwe coming-of-age-serie 'My Life with the Walter Boys' op Netflix

DDavid Meijer 9 november 2023 12:08

Het populaire WattPad-boek 'My Life with the Walter Boys' van Ali Novak wordt een Netflix-serie, gemaakt door een van de makers van 'The Kissing Booth'. De serie, die gaat over een stadsmeisje dat naar het platteland verhuist, zal volgende maand te zien zijn.

Van Manhattan naar het platteland

De roman van Ali Novak, 'My Life with the Walter Boys', vertelt het verhaal van een vijftienjarig meisje uit de stad dat noodgedwongen van Manhattan naar het platteland verhuist. Eenmaal daar, komt ze terecht in een druk gezin. Het thema van de overgang van het stadsleven naar het landleven en de uitdagingen van het aanpassen aan een nieuwe familiedynamiek worden in deze serie op een boeiende manier behandeld.

'The Kissing Booth'-maker aan het roer

De serie is mede gemaakt door een van de makers van de populaire Netflix-film 'The Kissing Booth' uit 2018. Fans van deze film kunnen dus iets soortgelijks verwachten van 'My Life with the Walter Boys'. De serie zal al volgende maand beschikbaar zijn om te streamen op Netflix, dus houd je ogen open voor de release.

Nieuwkomer Nikki Rodriguez in de hoofdrol

Nikki Rodriguez, een relatieve nieuwkomer in de acteerwereld, speelt de hoofdrol van Jackie Howard. Hoewel ze nieuw is, heeft Nikki al enige ervaring op tv; ze verscheen in een aantal afleveringen van de komedieserie 'On My Block' (2018 - 2021). Het zal interessant zijn om te zien hoe ze haar rol in deze nieuwe serie invult en hoe ze haar personage tot leven brengt.

Volgens reacties op de trailer heeft 'My Life with the Walter Boys' vergelijkbare vibes als de serie 'The Summer I Turned Pretty' uit 2022. Als dit waar is, kunnen we een serie verwachten die zowel hartverwarmend als hartverscheurend is, met veel tienerdrama en romantiek. Dit belooft veel goeds voor liefhebbers van coming-of-age series.

Afbeelding: 'My Life with the Walter Boys', Netflix (FilmVandaag)

Meer artikelen