Alles over de nieuwe Nederlandse komedie 'Expeditie Cupido'

KKees van den Berg 1 juni 2024 09:22

Deze week verscheen de eerste trailer van de aankomende Nederlandse komedie 'Expeditie Cupido'. De film werpt een blik op wat er echt gebeurt achter de schermen van populaire realityprogramma's op exotische locaties. 'Expeditie Cupido' wordt deze zomer verwacht en belooft veel humor, romantiek en avontuur.

Waar gaat 'Expeditie Cupido' over?

Deze zomer kunnen we uitkijken naar de nieuwste Nederlandse film 'Expeditie Cupido'. De film geeft een hilarisch beeld van wat er zich afspeelt achter de schermen van populaire realityshows op exotische locaties. Als de opnames van de realityshow door een orkaan tot stilstand komen, moeten de vrijgezelle deelnemers en de hardwerkende crewleden samenwerken om te overleven op het tropische eiland. Tijdens deze beproeving komt ieders ware aard naar boven.

In de hoofdrollen van 'Expeditie Cupido' zien we bekende gezichten zoals Leo Alkemade, bekend van 'De Tatta's', Ilse Warringa van 'De Luizenmoeder', en vele anderen. De regie van de komedie is in handen van Erwin van den Eshof, die eerder films zoals 'Misfit The Switch' en 'Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn' heeft gemaakt.

Waar en wanneer kan ik 'Expeditie Cupido' kijken?

'Expeditie Cupido' is vanaf 18 juli in de bioscoop te zien. Na de bioscooprelease zal de film ook op Prime Video verschijnen. Een exacte datum voor de release op de streamingdienst is nog niet bekend gemaakt.

Meer artikelen