Alles over de nieuwe Netflix-film 'Scoop' over interview met prins Andrew

KKees van den Berg 13 februari 2024 15:49

Netflix staat op het punt om 'Scoop' uit te brengen, een film die een unieke kijk biedt op het beruchte interview met prins Andrew. Gillian Anderson speelt de hoofdrol in deze veelbelovende film, waarvan de eerste beelden nu te bekijken zijn.

Teaser en het 'rampzalige' interview

Netflix heeft een teaser gedeeld van de aanstaande film 'Scoop'. Deze film belicht de gebeurtenissen achter de schermen van het beruchte BBC-interview met de Britse prins Andrew over zijn vriendschap met de veroordeelde Jeffrey Epstein. Dit interview uit 2019 wordt vaak beschouwd als het meest rampzalige interview ooit.

Verhaal achter de schermen

Netflix beschrijft 'Scoop' als een verfilming van 'vastberaden journalistiek' dat leidde naar het schokkende gesprek met BBC Newsnight. De film toont ook hoe de producer onderhandelde met Buckingham Palace en hoe journaliste Emily Maitlis de confrontatie aanging met de prins.

Gillian Anderson, bekend van Sex Education, en Rufus Sewell, bekend van The Diplomat, spelen de hoofdrollen in 'Scoop'. De regie is in handen van Philip Martin, bekend van The Crown. De film 'Scoop' is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Meer artikelen