Alles over de nieuwe Netflix-hit 'The Brothers Sun'

KKees van den Berg 8 januari 2024 16:11

Sterren Sam Song Li en Justin Chien delen hun inzichten over de serie 'The Brothers Sun' op Netflix. De veelzijdigheid van de serie wordt benadrukt, evenals de plannen voor een tweede seizoen.

Acteurs omschrijven 'The Brothers Sun'

Een sprankelende mix van actie, humor en drama vormt de kern van 'The Brothers Sun', de nieuwe serie op Netflix. De twee hoofdrolspelers, Justin Chien en Sam Song Li, hebben elk hun unieke manier om de serie te omschrijven. Chien vergelijkt het met de intense actie van 'John Wick', gecombineerd met de humor van 'Rush Hour' of '21 Jump Street', en de gecompliceerde familiedynamiek van 'Ozark'. Li daarentegen ziet het als een esthetisch meesterwerk geïnspireerd door 'Kill Bill', met vleugjes humor à la '21 Jump Street'. Het is duidelijk dat de serie een breed spectrum aan elementen omvat, waardoor het een uniek kijkervaring biedt.

Het fascinerende verhaal van 'The Brothers Sun'

Het verhaal van 'The Brothers Sun' is even intrigerend als complex. Het begint allemaal rustig met Bruce, een aspirant-acteur in Los Angeles, gespeeld door Sam Song Li. Maar alles verandert wanneer zijn oudere broer Charles, vertolkt door Justin Chien, opduikt. Een schokkende onthulling volgt: hun familie is een van de machtigste misdaadsyndicaten in Taiwan, een geheim dat hun moeder, gespeeld door de befaamde actrice Michelle Yeoh, al die tijd heeft bewaard. Nu moeten de broers, na 15 jaar van elkaar gescheiden te zijn geweest, hun band herstellen en samen proberen te overleven in de brutale wereld van de georganiseerde misdaad.

Het acht afleveringen tellende eerste seizoen van 'The Brothers Sun' belooft een wilde rit te zijn. En het goede nieuws is dat het productieteam al ideeën heeft voor een volgend seizoen. Co-creator Brad Falchuk en regisseur Kevin Tancharoen zijn openhartig over verschillende aspecten van de serie, van casting tot locaties tot zelfs een hommage aan acteur John Cho. Het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het creëren van deze boeiende nieuwe serie.

Afbeelding: 'The Brothers Sun', TMDB

Meer artikelen