Alles over 'De Ring', de nieuwe Nederlandse thrillerserie van de maker van 'Klem'

DDavid Meijer 2 februari 2024 09:16

Frank Ketelaar, de maker van de succesvolle serie 'Klem', werkt aan een nieuwe Nederlandse thrillerserie: 'De Ring'. Met Benja Bruijning, Hannah Hoekstra en Minne Koole in de hoofdrollen, belooft de serie veel spanning en drama. De serie, gebaseerd op een heftige #MeToo-zaak, komt dit najaar op BNNVARA en NPO Plus.

Bekende namen in nieuwe thrillerserie

Na het grote succes van 'Klem' (2017–2024), is Frank Ketelaar klaar voor een nieuwe uitdaging. Hij werkt momenteel aan 'De Ring', een psychologische thrillerserie met een sterrencast die onder andere bestaat uit Benja Bruijning, Hannah Hoekstra en Minne Koole. We verwachten niets minder dan een spannend en meeslepend drama van de maker van 'Klem'.

https://www.instagram.com/p/C2k_fvptISG/

#MeToo-zaak vormt kern van het verhaal

In 'De Ring' volgen we het leven van advocaat Anna. Haar leven neemt een drastische wending wanneer ze betrokken raakt bij een intense #MeToo-zaak. Deze zaak leidt tot duistere praktijken zoals chantage en zelfs moord. De eerste beelden van de serie zijn al op Instagram gedeeld door BNNVARA, waardoor het publiek alvast een voorproefje krijgt van de onheilspellende sfeer die de serie zal hebben.

Fans moeten nog even geduld hebben voordat ze 'De Ring' kunnen bekijken. De serie, bestaande uit tien afleveringen, wordt dit najaar uitgezonden op BNNVARA en kan ook worden gestreamd via NPO Plus.

Meer artikelen