Alles over Netflix-film 'Spaceman' met Adam Sandler

DDavid Meijer 18 januari 2024 09:12

Adam Sandler, bekend van zijn samenwerkingsverband met Netflix, neemt de hoofdrol op zich in de aankomende ruimtefilm 'Spaceman', een romantisch dramafilm geregisseerd door Johan Renck van 'Chernobyl'. De film, gebaseerd op de roman 'Spaceman of Bohemia', volgt een astronaut die vreest dat zijn huwelijk in gevaar kan komen terwijl hij in de ruimte is.

Sandler speelt hoofdrol in 'Spaceman'

'Spaceman' is een aankomende romantisch drama van Netflix met Adam Sandler in de hoofdrol. De film is geregisseerd door Johan Renck, bekend van 'Chernobyl', en is gebaseerd op de roman 'Spaceman of Bohemia'. In de film speelt Sandler een astronaut die vreest dat zijn huwelijk op het punt staat in te storten terwijl hij in de ruimte is.

De film volgt een astronaut, gespeeld door Sandler, die zich zorgen maakt dat zijn huwelijk misschien op instorten staat terwijl hij in de ruimte is. Hij heeft zes maanden in een eenzaam onderzoeksproject aan de rand van het zonnestelsel doorgebracht en realiseert zich dat zijn vrouw mogelijk niet op hem wacht als hij terugkeert naar de aarde.

Mulligan naast Sandler in 'Spaceman'

Naast Sandler zijn er ook rollen voor Kunal Nayyar, Lena Olin en Isabella Rossellini. De vrouw van de astronaut wordt gespeeld door Mulligan, die ook te zien is in Netflix's 'Maestro', een grote Oscar-kanshebber dit jaar.

Sandler heeft recentelijk zijn stem geleend aan de geanimeerde Netflix-film 'Leo' en zal herenigen met de Safdie Brothers voor een aankomende sportmemorabilia-drama. Deze film zal zich centreren rond het Major League Baseball-seizoen. De productie werd echter uitgesteld door de staking van SAG-AFTRA in 2023, aldus Sandler.

Release 'Spaceman' op Netflix

Spaceman is vanaf 1 maart te zien op Netflix. De trailer is dus wel al beschikbaar voor het publiek om een glimp op te vangen van deze spannende ruimteromance.

Meer artikelen