Alles over 'Percy Jackson and the Olympians' op Disney+

DDavid Meijer 12 december 2023 15:47

Percy Jackson and the Olympians staan klaar om de wereld van Disney+ te veroveren, met hints naar het grotere verhaaluniversum en een veelbelovende 'arc' van vijf seizoenen. En krijg een eerste blik op 'The Fates', een centraal element in de mythologische setting van de show.

Hints naar groter verhaal in Percy Jackson

Met de komst van Percy Jackson and the Olympians op Disney+ lijkt het erop dat we ons kunnen opmaken voor een nieuw, intrigerend tijdperk. De serie belooft trouw te blijven aan Rick Riordan's boeken, met een verhaal dat in eerste instantie op zichzelf staat, maar dat wel zaadjes plant voor een groter, vijfdelige verhaallijn. De subtiele hints die in de trailers worden gegeven, zoals de boom van Thalia en de skeletten van de hippocampi, wekken nieuwsgierigheid op en doen fans al uitkijken naar wat komen gaat.

De 'Greek Mythology 101' featurette biedt een spannende introductie van 'The Fates', een trio van lotzussen die een cruciale rol spelen in de wereld van Percy Jackson. Hun dreigende aanwezigheid voegt een extra laag van mysterie en spanning toe aan de serie. Dit grootse puzzelstuk van de 'grotere wereld' van Percy Jackson zal de aandacht trekken van zowel nieuwe kijkers als trouwe fans.

https://www.instagram.com/reel/C0uS-UpxoCd/

Eerste verschijning van 'Het Lot' in 'The Lightning Thief'

Het debuut van 'The Fates' in 'The Lightning Thief' is een gedenkwaardige scène die de toon zet voor het grotere universum van Percy Jackson. De oude vrouwen die een enorm paar sokken breien met elektrisch blauw garen, een daad die het symbool staat voor de toekomstige dood, benadrukt de impact van de eerste vermelding van 'infinity stones' in de Marvel Cinematic Universe. Het is een intrigerende, voorspellende hint naar de toekomstige gebeurtenissen van de serie.

Première van Percy Jackson op Disney+

De voorbode van 'The Fates' blijkt een cruciaal element te zijn dat door alle vijf de originele boeken van Percy Jackson heen loopt. Het is een constant aanwezige dreiging die de spanning opbouwt en de kijkers aan het scherm gekluisterd houdt.

Releasedatum 'Percy Jackson and the Olympians' op Disney+

Fans zitten al op het puntje van hun stoel, want Percy Jackson and the Olympians gaat 20 december in première op Disney+. Afleveringen zijn vanaf dat moment op het platform te streamen.

Afbeelding: 'Percy Jackson and the Olympians', TMDB

Meer artikelen