Alles over psychologische thriller 'Leave The World Behind' op Netflix

DDavid Meijer 7 december 2023 15:42

Voor degenen die verlangen naar meer spanning dan een traditionele rom-com deze kerst is er goed nieuws. Netflix's gloednieuwe psychologische thriller 'Leave The World Behind' komt morgen uit en fans kunnen nauwelijks wachten.

Nieuwe Netflix thriller al morgen beschikbaar

Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn veel mensen waarschijnlijk op zoek naar een beetje meer opwinding dan de traditionele romantische komedies en familieklassiekers. Gelukkig is er goed nieuws voor de liefhebbers van spanning. De gloednieuwe psychologische thriller van Netflix 'Leave The World Behind' is vanaf morgen (8 december) namelijk al te zien.

Bekijk hier de trailer:

Intrigerend verhaal houdt kijkers op het puntje van hun stoel

Het verhaal van de film is al even intrigerend als de titel doet vermoeden. In 'Leave The World Behind' wordt een familievakantie op Long Island abrupt onderbroken door twee onbekenden die met verontrustend nieuws komen over een mysterieuze stroomuitval. Naarmate het gevaar dichterbij komt, moeten beide families beslissen hoe ze het best kunnen overleven in deze potentiële crisis, terwijl ze ook worstelen met hun eigen plek in deze instortende wereld.

De nieuwe Netflix-hit is niet zomaar uit de lucht komen vallen. 'Leave The World Behind' is namelijk gebaseerd op de gelijknamige roman van Rumaan Alam uit 2020. Met Sam Esmail als regisseur en producent, is deze film niet alleen een psychologische thriller, maar ook een meeslepend drama dat de kijkers tot het einde op het puntje van hun stoel houdt.

Fans razend enthousiast na het zien van actievolle trailer

Als we d eerste reacties mogen geloven heeft Netflix weer een hit in handen. Fans reageren al uiterst enthousiast na het zien van de actievolle trailer van 'Leave The World Behind'. Veel van hen prijzen de trailer en geven zelfs aan dat deze een eigen awardshow verdient. Met zoveel positieve reacties voor de lancering, kunnen we niet wachten tot de film morgen beschikbaar is.

Afbeelding: 'Leave the World Behind', TMDB

Meer artikelen