Alles over 'The Rings of Power' seizoen 2 op Amazon Prime Video

KKees van den Berg 14 mei 2024 16:18

Fans van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' hebben reden tot juichen. De serie keert deze zomer terug met een tweede seizoen op Prime Video. Een eerste blik op het nieuwe seizoen is al vrijgegeven en zelfs het derde seizoen lijkt al in de maak te zijn.

Eerste teaser en releasedatum voor seizoen 2

Vorig jaar was een groot jaar voor fans van de 'Lord of the Rings'-serie met het debuut van 'The Rings of Power' op Prime Video. Het was zo een hit dat de productie van een tweede seizoen onmiddellijk begon. En om de fans alvast een beetje op te warmen voor dit nieuwe seizoen heeft Prime Video een eerste teaser uitgebracht. En daar houdt het goede nieuws niet op, ook de releasedatum is bekendgemaakt.

De terugkeer van Sauron in seizoen 2

Het eerste seizoen eindigde met een enorme cliffhanger, waarbij we zagen hoe drie ringen werden gesmeed met de hulp van Sauron. Een van deze ringen zal gedragen worden door Galadriel. Maar in seizoen 2 is Sauron na een verbanning door Galadriel terug, en hij heeft geen leger of bondgenoten meer. Hij zal moeten vertrouwen op zijn eigen sluwheid om zijn kracht te herstellen en controle te krijgen over de Rings of Power, die hem in staat stellen om alle volkeren van Midden-aarde aan zijn wil te onderwerpen.

Terwijl veel mensen popelen voor het tweede seizoen van 'The Rings of Power', zijn de makers al een stap vooruit en zijn ze al bezig met seizoen 3. Seriemakers Patrick McKay en JD Payne hebben hun contract met Amazon MGM Studios verlengd en zijn al begonnen met de eerste ideeën voor het nieuwe seizoen. Hoewel er nog geen schrijversteam is, lijkt het derde seizoen al in de pijplijn te zitten. Dit seizoen zal worden opgenomen in de Shepperton Studios in het VK, een verschil met de eerste twee seizoenen die zijn opgenomen in Bray Studios.

Release van seizoen 2 op Prime Video

Het tweede seizoen van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' is gepland om op 29 augustus op Prime Video te verschijnen.

Afbeelding: 'The Lord of the Rings: The Rings of Power', TMDB

Meer artikelen