Alles over 'The Sandman' seizoen 2 op Netflix: productie gestart

KKees van den Berg 1 december 2023 14:37

De serie 'The Sandman', gebaseerd op de strip van Neil Gaiman, maakte in 2022 zijn debuut op Netflix en werd onmiddellijk een hit. Het succes was zo groot dat het al drie maanden na de première werd verlengd voor een tweede seizoen. Deze erkenning van de grote populariteit van de serie onderstreept het belang van de franchise in de entertainmentwereld en alle kijkers zitten inmiddels met spanning te wachten op updates omtrent seizoen 2.

Terugkeer van Sturridge en Park als Dream en Desire

Tom Sturridge en Mason Alexander Park keren terug naar de set om hun rollen als Dream en Desire opnieuw op te pakken. De eerste beelden van hen op de set zijn gespot waarbij Dream dominant over Desire heerst, die op een rode chaise longue ligt. Dit geeft een glimp van wat we kunnen verwachten van de dynamiek tussen deze twee karakteristieke personages in het komende seizoen.

Neil Gaiman, die ook bekend is van andere populaire werken zoals Good Omens en American Gods, schreef een lange brief waarin hij de prestaties van The Sandman ophemelde. In zijn brief reflecteert hij op de onwaarschijnlijke reis die de strip en de personages hebben afgelegd sinds de eerste uitgave 35 jaar geleden en benadrukt hij het unieke karakter van de serie in een wereld vol comics over superhelden.

Releasedatum 'The Sandman' seizoen 2

Fans van The Sandman moeten nog even geduld hebben, want het tweede seizoen van de serie gaat pas in 2024 in première op Netflix. Hoewel dit misschien nog ver weg lijkt, belooft de start van de productie en de vrijgegeven afbeeldingen van de set dat het wachten de moeite waard zal zijn.

Meer artikelen