Amazon Prime Video onthult trailer van ‘Ricky Stanicky’

DDavid Meijer 28 januari 2024 09:17

In de nieuwe komedie van Peter Farrelly krijgt een afgetakelde stripper, gespeeld door John Cena, de rol van zijn leven. Hij moet namelijk de fictieve vriend Ricky Stanicky, die 25 jaar geleden werd bedacht door drie vrienden, tot leven brengen.

John Cena speelt Ricky Stanicky

Vijfentwintig jaar geleden bedachten drie vrienden, gespeeld door Zac Efron, Andrew Santino en Jermaine Fowler, een denkbeeldige vriend met de naam Ricky Stanicky die ze konden ‘bezoeken’ wanneer ze samen gekke dingen wilden doen. Nu, als volwassenen, heeft die leugen hen ingehaald, omdat hun familieleden de man eisen te ontmoeten die hun alibi was tijdens een reis naar Atlantic City. In de nieuwe film van Peter Farrelly, huren ze John Cena in, die een afgetakelde stripper speelt, om Stanicky te worden en uiteraard breekt de hel los...

De trailer van Ricky Stanicky

In de trailer voor de film, die op 7 maart op Prime te zien is, vertelt het drietal hun familie dat ze de kankerzieke Stanicky bezoeken terwijl ze in werkelijkheid gaan gokken. 'Die leugen gaat ons rechtstreeks naar de World Series brengen', straalt het personage van Santino.

De waarheid komt aan het licht

Maar wanneer de vrouw van de laatste bevalt, moeten ze haastig naar huis en begint zijn schoonmoeder hem op zijn B.S. te betrappen, bewerend dat ze ziekenhuizen heeft gebeld op zoek naar Stanicky en hem niet kon vinden. 'Als de waarheid uitkomt, is mijn huwelijk voorbij', moppert Santino. Dan stelt Efron voor een acteur in te huren, waardoor ze bij Cena komen, ook wel bekend als 'Rock Hard' Rod, een stripper wiens act hem ziet gekleed als Alice Cooper, Boy George, Mark Mothersbaugh en Peter Frampton.

'Dit is een heel slecht idee', zegt het personage van Fowler, en dat is het ook. Rock Hard Rod plast in het openbaar in zijn broek en beledigt hun baas (William H. Macy). Maar natuurlijk, omdat het een Farrelly-film is, faalt Cena omhoog - de baas biedt hem een baan aan en Rock Hard wil fulltime Stanicky zijn. Dat is wanneer de echte problemen beginnen.

Releasedatum Ricky Stanicky op Prime Video

Ricky Stanicky is vanaf 7 maart te zien op Amazon Prime Video.

Afbeelding: 'Ricky Stanicky', TMDB

Meer artikelen