'American Nightmare': Nieuwe docuserie van 'De Tinder Swindler'-maker op Netflix

RRoos Verhoeven 18 januari 2024 16:33

Er is een nieuwe onthutsende docuserie op Netflix te zien, 'American Nightmare', gemaakt door de maker van de populaire film 'De Tinder Swindler'. De serie gaat over een merkwaardige zaak uit 2015, waarbij een koppel lijkt te hebben deelgenomen aan een in scène gezette ontvoering.

Mysterieuze zaak van in scène gezette ontvoering

'American Nightmare' richt zich op een vreemde zaak uit 2015, waarin een koppel ogenschijnlijk een ontvoering in scène zette, maar later verscheen de vrouw onverwacht. Dit fascinerende verhaal roept vele vragen op en belooft een intrigerende kijkervaring.

Een ongeloofwaardig verhaal

Na een vermeende inbraak en ontvoering, lijkt het verhaal van het jonge stel te ongeloofwaardig voor de politie om te aanvaarden. Het onderzoek onthult een complex web van onwaarheden en misleidingen dat de kijker in zijn greep zal houden.

Selectieve keuze van verhalen door filmmaker

Felicity Morris, de filmmaker die eerder 'The Tinder Swindler' maakte, beklemtoont dat niet elk verhaal geschikt is voor een documentaire. Ze streeft ernaar om verhalen te vertellen die betekenisvol zijn en verder gaan dan de standaard misdaadplots.

'American Nightmare' is nu beschikbaar op Netflix.

Afbeelding: 'American Nightmare', TMDB

Meer artikelen