American Nightmare verdringt Fool Me Once van de top op Netflix

DDavid Meijer 22 januari 2024 14:59

De populaire mysteriethriller 'Fool Me Once', die kijkers in de hele wereld aan de buis gekluisterd hield, is niet langer de nummer één serie op Netflix. De nieuwe true crime-documentaire 'American Nightmare' heeft het stokje overgenomen.

Fool Me Once verliest toppositie

De serie gebaseerd op de roman van de Amerikaanse auteur Harlan Coben werd op nieuwjaarsdag uitgebracht en steeg snel in populariteit. Het verhaal volgt het personage van Keegan, Maya Burkett, die te maken krijgt met de moord op haar echtgenoot Joe, enkele maanden na de moord op haar zus Claire. Kijkers waren verslaafd aan de serie en Michelle Keegan zei dat ze zich 'in een droom' voelde door het succes.

American Nightmare verovert Netflix

De drie-delige serie AMerican Nightmare vertelt het verhaal van Denise Huskins en Aaron Quinn, die in 2015 bekend werden als het Gone Girl hoaxer-koppel nadat de voormalige was ontvoerd uit hun huis in Vallejo, Californië. Voor twee dagen was de toen 29-jarige gedrogeerd en verkracht door haar ontvoerder in een ver weg gelegen huis voordat ze vrijgelaten werd naast het huis van haar ouders. Kijkers noemen de serie 'verschrikkelijk' en een van de 'knettergekke' documentaires die ze ooit hebben gezien.

Fans hoeven niet te kiezen en kunnen beide series uiteraard gewoon op Netflix bekijken. Ondanks de verschuiving in populariteit, blijven beide series sterk in de toplijst aanwezigheid op het streamingplatform.

Meer artikelen