Ana Nogueira schrijft script voor nieuwe 'Supergirl'-film bij DC Studios

RRoos Verhoeven 15 november 2023 10:12

Ana Nogueira is aangesteld om het script te schrijven voor 'Supergirl: Woman Of Tomorrow', een nieuwe standalone film van Warner Bros. en DC Studios. Het project, dat nog in een vroege ontwikkelingsfase zit, volgt Kara Zor-El, het nichtje van Superman.

Vroege ontwikkelingsfase zonder regisseur

Hoewel het project nog in een vroege ontwikkelingsfase zit, is het duidelijk dat de film Supergirl: Woman Of Tomorrow een standalone productie zal zijn. Dat betekent dat het verhaal zelfstandig kan worden begrepen, zonder noodzakelijk aansluiting te hebben op andere films in het DC-universum. Op dit moment is er nog geen regisseur aan het project verbonden, wat suggereert dat er nog veel werk aan de winkel is voor de productie echt van start kan gaan.

Onbekende plotdetails gebaseerd op stripverhaal

Hoewel de plotdetails nog vaag zijn, volgt het originele stripverhaal Supergirl terwijl ze verstrikt raakt in de wraakzucht van een jong buitenaards meisje. Dit suggereert dat de film een mix van actie, avontuur en emotie zal bieden. Het is nog onduidelijk hoe trouw de film aan het originele stripverhaal zal blijven. Fans zullen ongetwijfeld nieuwsgierig zijn naar hoe de dynamische verhaallijn zich zal ontvouwen.

Onderdeel van een grootschalig herlanceringsplan

Dit project markeert een belangrijk onderdeel van het grootse plan van James Gunn en Peter Safran, de co-bazen van DC Studio, om het DC-universum te herlanceren. Dit plan begint met Superman Legacy, een film die door Gunn wordt geschreven en geregisseerd, en waarin David Corenswet en Rachel Brosnahan de hoofdrollen spelen. De productie van die film begint volgend jaar. Het is duidelijk dat DC Studios groots denkt en ambitieuze plannen heeft voor de toekomst.

Ana Nogueira, die haar carrière begon als actrice en later toneelschrijfster werd, heeft onlangs haar Off-Broadway toneelstuk Which Way To The Stage gepend. Dit toont aan dat zij zowel voor als achter de schermen ervaring heeft en een veelzijdig talent is. Daarnaast is ze ook bezig met het adapteren van de roman Mothers, Lock Up Your Daughters voor 21 Laps Entertainment. Ze wordt vertegenwoordigd door CAA, Howard Green Entertainment en Goodman Genow.

Meer artikelen