'Angstaanjagende' horrorfilm Barbarian komt naar Netflix

KKees van den Berg 6 juni 2024 18:55

Barbarian, de huiveringwekkende horrorfilm die door velen wordt gezien als de 'engste in tijden', zal volgende maand op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft de rechten verkregen en voegt de film spoedig toe aan het aanbod.

Barbarian komt naar Netflix

De langverwachte horrorfilm Barbarian zal binnenkort zijn weg vinden naar Netflix. De film, die door veel kijkers en critici wordt beschouwd als 'het engste in tijden', zal volgende maand beschikbaar zijn op de streamingdienst. Netflix heeft de uitzendrechten voor de film weten te bemachtigen, een duidelijke winst voor horrorliefhebbers die de service gebruiken.

Het huiveringwekkende plot

De plot van Barbarian draait om een jonge vrouw die naar Detroit vertrekt voor een sollicitatiegesprek. Ze boekt een huurwoning om de nacht door te brengen, maar wanneer ze laat in de avond aankomt, ontdekt ze dat de woning dubbel is geboekt en er al een vreemde man verblijft. In plaats van weg te gaan, besluit ze toch in het huis te blijven, wat leidt tot een reeks angstaanjagende gebeurtenissen.

Hoge beoordelingen voor Barbarian

Bij zijn release werd The Barbarian door critici geprezen als een van de engste horrorfilms van het jaar, zo niet de engste. Recensies hadden hoge lof voor de film, met termen als 'origineelste' en 'beste' horrorfilm die vaak voorbijkwamen. Op de filmbeoordelingssite Rotten Tomatoes kreeg de film een hoge score van 93%, wat duidt op een overweldigend positieve ontvangst.

Barbarian is vanaf 4 juli beschikbaar op Netflix.

Afbeelding: 'Barbarian', TMDB

Meer artikelen