'Aquaman and the Lost Kingdom' onthult gloednieuwe scènes in nieuwe trailer

KKees van den Berg 13 november 2023 11:58

De langverwachte superheldenfilm 'Aquaman and the Lost Kingdom', het vervolg op de succesvolle eerste film, wordt in december 2023 uitgebracht. De trailer belooft heel wat nieuwe beelden en spannende momenten. Jason Momoa keert terug als de onderwaterheld Aquaman.

Verwachtingen hooggespannen voor 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Met de release van 'The Marvels' nog vers in het geheugen, kijken we alweer uit naar de volgende grote superheldenfilm van 2023: 'Aquaman and the Lost Kingdom'. Dit is het vervolg op de succesvolle eerste film uit 2018, geregisseerd door James Wan. Fans kunnen niet wachten om de film te zien in de bioscoop.

Bekende gezichten keren terug in sequel

We zien opnieuw Jason Momoa in de rol van onderwaterheld Arthur Curry, beter bekend als Aquaman. Samen met hem keert een reeks bekende gezichten terug naar het grote scherm, waaronder zijn broer Orm (Patrick Wilson), zijn geliefde Mera (Amber Heard), en King Nereus (Dolph Lundgren). De chemie tussen deze personages is een belangrijk onderdeel van de film.

Black Manta vormt serieuze bedreiging in sequel

Dit keer neemt Aquaman het op tegen een nieuwe schurk: David Kane, beter bekend als Black Manta. Gespeeld door acteur Yahya Abdul-Mateen II, zagen we dit personage al in de eerste film, maar nu wordt hij een serieuze bedreiging voor de koning van Atlantis. Zijn doel is om een eeuwenoude kracht te bevrijden die het bestaan van Atlantis en zijn geliefden bedreigt.

Nederlandse fans kunnen vanaf 21 december 2023 naar de bioscoop voor 'Aquaman and the Lost Kingdom'. Ook in Japan zal de film te zien zijn, en dat land kreeg zelfs zijn eigen trailer. Het belooft een spektakel te worden vol actie, avontuur en intrige.

Afbeelding: 'Aquaman and the Lost Kingdom', TMDb

Meer artikelen