'Baghead' trailer onthuld - 'The Witcher' ster Freya Allen speelt met de doden in bovennatuurlijke horrorfilm

DDavid Meijer 7 december 2023 14:36

'The Witcher'-ster Freya Allen leert de harde realiteit kennen in de nieuwe trailer voor de bovennatuurlijke horrorfilm Baghead, waarin ze leert dat praten met de doden zijn prijs kent. De film die internationaal wordt uitgebracht door Studiocanal is vanaf januari 2024 in de bioscopen te zien.

Freya Allen ontmoet Baghead

Allen speelt Iris die na de dood van haar vervreemde vader een vervallen, eeuwenoude kroeg erft. Wanneer het eigendomsbewijs wordt getekend raakt ze onlosmakelijk verbonden met een onuitsprekelijke entiteit die in de kelder van de kroeg woont.

Internationale release door Studiocanal

De film zal internationaal worden uitgebracht door Studiocanal. De exacte datum moet nog worden aangekondigd, maar de release staat gepland voor januari 2024. Het publiek kan dus uitkijken naar een spannend nieuw horrorverhaal om het nieuwe jaar in te luiden.

Alberto Corredor regisseert 'Baghead'

'Baghead' is een volwaardige speelfilmadaptatie van de indie-kortfilm van Alberto Corredor. In dit gruwelijke verhaal wordt een heks opgesloten in de kelder. Corredor, die ook de oorspronkelijke kortfilm regisseerde, neemt de regie van de speelfilm voor zijn rekening.

Naast Freya Allen zijn er rollen voor Ruby Barker, Ned Dennehy, Peter Mullan, Jeremy Irvine, Saffron Burrows en Svenja Jung. Het scenario van de film is geschreven door Christina Pamies en Bryce McGuire.

Afbeelding: 'Baghead', TMDB

Meer artikelen