Barry Keoghan hint op mogelijke terugkeer van Joker in 'The Batman 2'

DDavid Meijer 12 december 2023 16:37

Barry Keoghan houdt fans in spanning over de mogelijke terugkeer van zijn personage Joker in 'The Batman - Part II'. Zijn cryptische reacties voeden speculaties en creeëren een grote verwachting voor het iconische personage.

Keoghan's mogelijke terugkeer als Joker

Barry Keoghan die bekend is van zijn rol als Joker in The Batman heeft tijdens een recent interview met ETalk een aantal cryptische opmerkingen gemaakt over zijn mogelijke terugkeer in The Batman - Part II. Hoewel hij geen definitief antwoord gaf, hintte zijn glimlach sterk naar de mogelijkheid dat we de boeiende vertolking van de Joker opnieuw kunnen gaan zien. Fans wachten inmiddels in spanning af.

https://twitter.com/etalkCTV/status/1734264799997964532

Zal Joker de hoofdvillain zijn in The Batman 2?

Terwijl iedereen wacht om te weten wie zich bij de cast van The Batman 2 voegt, is het onduidelijk of Keoghan's Joker daar een van zal zijn. Terwijl de details van het verhaal geheim worden gehouden, roepen Keoghan's laatste opmerkingen de vraag op of de Joker de hoofdschurk zal zijn in de DC-film. Het is echter ook de moeite waard om in gedachten te houden dat, hoewel Keoghan nu deel uitmaakt van de franchise, het een risico kan zijn om hem zo vroeg in de reeks al als de grote 'bad guy' te hebben.

The Batman - Part II zou oorspronkelijk beginnen met filmen in november 2023, maar de productie is vertraagd door de stakingen van de Writers Guild of America en SAG-AFTRA. Het is niet verrassend als regisseur Matt Reeves naar andere Batman-schurken gaat kijken voor The Batman - Part II, vooral degenen die nog nooit in een film te zien zijn geweest.

Meer artikelen