Bejubelde HBO-serie 'Warrior' maakt sprong naar Netflix

KKees van den Berg 18 februari 2024 16:15

De populaire HBO-serie Warrior is vanaf deze week te zien op Netflix, nadat HBO Max besloot geen toekomst meer te zien in de show. Dit volgt na een unieke deal tussen beide streamingdiensten.

Warrior verhuist naar Netflix

Nadat HBO Max besloot de stekker uit de serie Warrior te trekken, heeft Netflix de kans gegrepen om de populaire serie over te nemen. Dit is het gevolg van een speciale overeenkomst tussen de twee streaminggiganten. Nu zijn alle seizoenen van Warrior, een actievolle serie geïnspireerd op de martial arts-legende Bruce Lee, beschikbaar op Netflix.

Het verhaal van de jonge Ah Sahm

Warrior vertelt het verhaal van Ah Sahm, een uitzonderlijk talent in de vechtkunsten, die eind 19e eeuw van China naar San Francisco emigreert om zijn familie te herenigen. Echter, eenmaal aangekomen in Amerika, raakt hij betrokken bij een gewelddadige bendeoorlog waar hij als huurmoordenaar werkt voor de meest gerespecteerde bende in Chinatown.

Mogelijk vervolg voor Warrior

Jonathan Tropper, de maker van de serie, is opgelucht en blij dat, ondanks het feit dat HBO Max besloot geen vierde seizoen te maken, Warrior de kans krijgt om voortgezet te worden op Netflix. Hij hoopt dat de serie, die zich kenmerkt door haar krachtige, relevante en unieke verhaallijn, door deze verschuiving nieuwe fans zal aantrekken.

Met de overname door Netflix zijn nu alle seizoenen van de actieserie Warrior beschikbaar voor streaming. Liefhebbers kunnen nu genieten van het complete verhaal van Ah Sahm en zijn avonturen in San Francisco's Chinatown, direct op hun favoriete streamingplatform.

Afbeelding: 'Warrior', TMDB

Meer artikelen