Bekroonde misdaadserie Dexter binnenkort te zien op Netflix

DDavid Meijer 29 februari 2024 17:52

De met meerdere Emmy's bekroonde serie Dexter, met in de hoofdrol Michael C. Hall, komt naar Netflix. Fans die de serie nog eens willen beleven of de gemiste afleveringen willen inhalen, krijgen deze kans als de serie volgende maand op de streamingdienst verschijnt.

Dexter komt naar Netflix

Voor de fans van de populaire misdaadserie Dexter is er goed nieuws: de serie komt naar Netflix. Dus als je de serie nog een keer wilt beleven of die laatste paar afleveringen die je hebt gemist wilt inhalen, dan is dit je kans. Netflix heeft zojuist de releasedatum bevestigd.

Het lijkt erop dat Netflix de trend volgt om meer 'oude' series aan te kopen. Dit blijkt uit de recente toevoeging van oudere series zoals House, NCIS en Law & Order: Special Victims Unit aan hun catalogus. Daarnaast komt CSI: Crime Scene Investigation ook binnenkort naar de streamingdienst.

Het dubbelleven van Dexter Morgan

Dexter, gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay, vertelt het fascinerende verhaal van het dubbelleven van Dexter Morgan. Aan de ene kant een gerespecteerd bloedspatanalist bij de politie, aan de andere kant een seriemoordenaar. Deze complexe dichotomie maakt de serie intrigerend en onweerstaanbaar.

Releasedatum Dexter op Netflix

Markeer je kalenders, want alle acht seizoenen van Dexter zullen vanaf 31 maart te zien zijn op Netflix. Dit biedt een perfecte kans voor zowel nieuwe kijkers als oude fans om te genieten van deze bekroonde misdaadserie.

Afbeelding: 'Dexter', TMDB

Meer artikelen